13 augustus 2024

Grannies op zoek naar een roeiboot

Stap voor stap krijgen we een steeds beter beeld van onze ideale oceaanroeiboot.  We spreken steeds meer oceaanroeiers die ons adviseren en nóg enthousiaster maken. In een videocall met de safety-officer van de organisatie Atlantic Campaigns kregen we uitleg over verschillende oceaanroeiboten en een helder  advies over welke boot voor ons en onze doelen het meest geschikt is. 

Op zoek naar een oceaanroeiboot

Zonder boot, komen we niet ver. Dan halen we geen cent op voor ons goede doel: de Prinses Máxima Foundation. De zoektocht naar onze boot is begonnen en bracht ons naar Friesland. We mochten een kijkje nemen op, in, bij en naast de Queen of Hearts. We kregen heel veel informatie en hadden een goed gevoel bij de boot. Gelijk maar even geprobeerd of we in de kajuit passen en hoe zo’n bed nou ligt. Dat was prima te doen! We krijgen er steeds meer zin in. 

Op zoek naar een hoofdsponsor

We gaan pas in december 2026 de oceaan over roeien, maar we willen  ons al vanaf het voorjaar van 2025 serieus voorbereiden op alles wat we voor de boeg hebben. Dat begint met de survivalcursus in Engeland in april 2025, maar wat minstens zo belangrijk is:  onze boot! We zetten alles op alles om in het voorjaar van 2025 de beschikking te hebben over een oceaan-roeiboot, zodat we alles wat we leren kunnen oefenen, oefenen en nog eens oefenen. We zoeken een hoofdsponsor die ons wil helpen  bij het verkrijgen van de boot die bij ons past, zodat we zo veilig mogelijk de World’s Toughest Row kunnen roeien en daarmee zoveel mogelijk geld bij elkaar te roeien voor ons goede doel: de Prinses Máxima Foundation.

Het  Prinses Máxima Centrum behandelt  kinderen met kanker. Kinderen die dromen van een toekomst. Misschien is er wel een kind dat er ook van droomt de oceaan over te roeien! Wij zijn in gesprek met de Prinses Máxima Foundation. De Foundation draagt bij aan essentiële voorzieningen en onderzoek om ervoor te zorgen dat kinderen kunnen blijven dromen. 

Ben jij of ken jij iemand die ook aan dit mooie doel wil bijdragen door onze boot te sponsoren?  Kijk op onze sponsorpagina of neem contact op via info@granniesonwaves.nl

Ik wil helpen deze droom te realiseren