21 juli 2024

Bijeenkomst familie en vrienden

Op 21 juli waren we in ’t Botterhuus in Zwartsluis. We presenteerden er onze plannen voor familie en vrienden, samen met Margot en Ingrid van de Blue Atlantics.

Blue Atlantics

In ’t Botterhuus  in Zwartsluis verwelkomden we  ruim 30 naaste familieleden en goede vrienden. Daarmee was het clubhuis van de stichting Zwartsluizer Botter ZS13 goed gevuld. We vertelden over onze plannen en daarna was het woord aan Ingrid en Margot van de Blue Atlantics. Zij roeiden de World’s Toughest Row 2023/2024.  Vol enthousiasme vertelden zij over hun avontuur en beantwoordden heel veel vragen. 

Grannies online!

Handen aan de knoppen en aftellen! De stichting Grannies on Waves hebben we officieel gelanceerd en onze website en socials zijn online! Kippenvelmoment! Aan het eind van de dag volgde een tweede kippenvelmoment: de eerste donaties waren binnen. Onze lieve familie en vrienden doneerden maar liefst € 650! Bedankt!

Volg ons

't Botterhuus

We mochten voor deze middag gebruikmaken van ’t Botterhuus in Zwarstluis, het clubhuis in nautische stijl van de stichting Zwartsluizer Botter ZS13. Aan de steiger naast ’t Botterhuus ligt de botter ZS13 afgemeerd. Een perfecte locatie om onze familie en vrienden te vertellen over ons avontuur. Bedankt!

Ik wil helpen deze droom te realiseren